Vijesti
Dani kruha i zahvale plodovima zemlje
Autor: Sandra Dasenčić Eterović, 21. 10. 2015.
„Koliko je zrna žita potrebno da bi nastao kruh, Naša Eko škola ove godine Dane kruha obilježila je zajedničkim aktivnostima pod nazivom Jesenijada. Dočekali su naši učenici jesen sa svim njenim bojama, mirisima i plodovima. Ovogodišnja eko tema naše škole je „ Zdrav život kroz tradicijska jela i običaje“.
toliko je ljubavi u onoga koji svoga bližnjega dariva kruhom“
Tako da se u duhu zdrave prehrane uz obilježavanje Dana kruha kroz mnoge aktivnost izrađivao, pekao i blagovao kruh uz tradicionalne domaće marmelade, sokove, a učenici su se i upoznali s bračkim tradicionalnim plodovima kao što je mandarina, šipak, rogač, oskoruša, manjiga, žižula…
Živo i veselo je bilo proteklog tjedna i u našoj školi!
e-Dnevnik
Učenički blog
OŠ Supetar
Tražilica
Sigurniji internet
Korisni linkovi
Portali |
> Priručnik za učenje ... |
> Agencija za odgoj i ... |
> Ministarstvo znanost... |
> UNICEF |
> HDPIO |
> Mreža škola bez nasilja |
On-line rječnici |
Dnevni tisak |
Kalendar
« Travanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Časopisi