Vijesti
RECEPT ZA MARMELADU OD ŠLJIVA
Autor: Ines Damjanović, 30. 9. 2015.
5 kg šljiva 1/2 kg šećera 5 vanilin šećera žlica ruma Šljive se operu i očiste od koštica te samelju. U velikoj posudi se kuhaju oko 45 min uz stalno miješanje. Kad je marmelada skoro gotova doda se šećer i mirodije, te se kuha još 20-tak minuta. Vrela marmelada se ulije u zagrijane tegle koje se odmah zatvore i okrenu naopako da bi se stvorio vakum i spriječilo kvarenje marmelade. Nakon nekog vremena tegle se okrenu na pravu stranu i marmelada je spremna za uporabu. U slast.
e-Dnevnik
Učenički blog
OŠ Supetar
Tražilica
Sigurniji internet
Korisni linkovi
Portali |
> Priručnik za učenje ... |
> Agencija za odgoj i ... |
> Ministarstvo znanost... |
> UNICEF |
> HDPIO |
> Mreža škola bez nasilja |
On-line rječnici |
Dnevni tisak |
Kalendar
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Časopisi